Denmark Sweden Germany Spain Italy France United Kingdom United States Canada Australia
Live chat by BoldChat
Blank Kontakt os Spørg Online
ring til os på +44 20 7613 2422

by word...

where do you want to go?
what do you want to do?
how long do you want to go?

recently viewed...

by map...


WorldMap Europe Asia Africa Australasia Americas

SPECIAL OFFERS

Special Offer: We have reduced the price of all Frontier projects in Senegal to £595 for two weeks!!


Terms & Conditions apply
Social Media
FCO Know Before You Go
CSR Projects

CSR Projekter

Tag på en uforglemmelig ekspedition, mens du arbjeder på et hjertevarmende projekt på en Frontier CSR ekspedition

Vores skræddersyede projekter tilpasser din gruppes behov, de typer af aktiviteter som du er interesseret i, og den tid du har til rådighed at deltage i. Aktiviteterne kan ændre sig fra dag til dag, men du kan også beslutte dig for at holde dig til én udfordring gennem hele projektet. Lige meget hvilken ekspedition du deltager i, vil sådan en oplevelse hjælpe dig med at opbygge din CSR profil og hjælpe dit team til at opbygge vitale overførbare kompetencer.


Ekspeditioner

Du kan arbejde i indfødte samfund i Afrika eller Asien, spore løver og tigre, give truede pandaer sutteflaske på et reservat i Kina, bestige bjerge i Ecuador og Bolivia, og mange andre spændende ting.

Om du ønsker fokuset for din ekspedition er teambuilding, problemløsning eller måske sjov og personlig vækst, er helt op til dig. Din sikkerhed er sikret med højt kvalificeret personale og strenge sundheds-og sikkerhedsmæssige procedurer, da projekter kan være hårde og udfordrende. En facilitator vil arbejde tæt sammen med holdet for at sikre, at hver fase af ekspeditions processen maksimerer udviklingen af holdet og de enkelte teammedlemmer.


Hvad vi kan tilbyde

En af de bedste ting ved Frontier's CSR-projekter er, at de kun kræver et minimum input fra dig. Alt du skal gøre er at vælge dit team tage en beslutning om hvilket projekt og land passer bedst til dig og dine CSR behov - vi vil sørge for resten.

Vores CSR-specialister vil styre projektet, kontakte deltagerne direkte og selv køre før-afrejse-kurser. I landet tager vi os af alt fra at arrangere indkvartering og transport til uddannelse, udstyrs levering og vedligeholdelse. Vores Field Personale er meget erfarne og vil ledsage dig gennem hele projektet.

Ved at vælge Frontier bidrager du til værdifuldt arbejde som Frontier udfører i hele verden. Vores højt profilerede projekter er godt PR og viser, at din virksomhed har en ansvarlig holdning til miljøet og den sociale velfærd.