Denmark Sweden Germany Spain Italy France United Kingdom United States Canada Australia
Live chat by BoldChat
Blank Kontakt os Spørg Online
ring til os på +44 20 7613 2422

by word...

where do you want to go?
what do you want to do?
how long do you want to go?

recently viewed...

by map...


WorldMap Europe Asia Africa Australasia Americas

SPECIAL OFFERS

Special Offer: We have reduced the price of all Frontier projects in Senegal to £595 for two weeks!!


Terms & Conditions apply
Social Media
FCO Know Before You Go
School Projects

Skole Projekter

For hver 10'ende elev tilbyder vi en gratis lærer plads. Ring til vores skoleprojekts koordinator på 0207 613 2422 hvis du vil vide mere!

Forestil dig at dykke i koral blå hav i Fiji, følge løver og elefanter gennem Tanzanias Savannah, eller udforske Indiens storslåede templer i jagten på gamle skatte? Det er alt noget du og dine elever kan med Frontier.

Projekter

Frontier's skoleprojekter er skræddersyet til dine behov. Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter og oplevelser, der kombinerer fysiske, intellektuelle, sociale og miljømæssige udfordringer:

  • Trekking
  • Biodiveersitets Forskning
  • Samfunds Arbejde
  • Snorkling
  • Scuba Dykning
  • Andre Adventure & Kulturelle Aktiviteter

Hvad Vi Gør For Dig

Med alle vores mange års operationel erfaring, vil vi udvikle et velstruktureret skræddersyet program, som giver dig oplysninger om en række mulige placeringer og aktiviteter. Dette omfatter flere prøve rejseruter, der er passer inden for din tidshorisont. Du kan derefter skræddersy disse forslag til dine krav, hvilket skaber en super enestående oplevelse med en minimal indsats fra din side.

Du og dine elever vil ikke blot deltage i en af ​​vores faste felt programmer, du er fokus af projektet og en rejseplan vil blive bygget omkring dig.


Project Aktiviteter & Kvalifikationer

Vores projekter er designet til at forbedre klasseværelses læring med virkelige verdensoplevelser. Du kan indarbejde en bred vifte af uddannelses aktiviteter i områder som naturvidenskab, historie, turisme eller samfundsfag. Projekterne skal opfylde dine uddannelsesmæssige curriculum krav; passe dine elevers datoer og budget hermed også tilfredsstille forældre og lærerenes behov med høje sikkerhedsstandarder.

Alle valgte projekt steder er ideelle til at køre udfordrende og sikre bevarelsesaktiviteter, der tilbyder muligheder for trekking, dyrelivs bevarelse og fællesskabs projekter.

Dine elever vil opdage et rigt dyreliv, få en kulturel forståelse for tropiske udviklingslande, og udvikle din projektledelse og lederevner.

Husk at for hver 10 elev tilbyder vi en gratis lærer placering inklusiv flybillet. Ring til vores skoleprojekt koordinator på 0207 613 2422 for at få mere information!