Denmark Sweden Germany Spain Italy France United Kingdom United States Canada Australia
Live chat by BoldChat
Blank Kontakt os Spørg Online
ring til os på +44 20 7613 2422

by word...

where do you want to go?
what do you want to do?
how long do you want to go?

recently viewed...

by map...


WorldMap Europe Asia Africa Australasia Americas

SPECIAL OFFERS

Special Offer: We have reduced the price of all Frontier projects in Senegal to £595 for two weeks!!


Terms & Conditions apply
Social Media
FCO Know Before You Go
University Group Projects

Universitets Gruppe Projekter

 • Tilmeld dig nu og for hver 10'ende elev der deltager giver vi dig en gratis lærer placering med flybillet inkluderet i prisen!

  Frontier's universitets ekspeditioner er en ideel måde at give ekstra dybde til dine universitet klasser ved at kombinere undervisning i et klasseværelse med feltarbejde og kompetenceudvikling.

  Ekspeditioner

  Vores meget erfarne Bevaring og Udviklings Konsulenter vil arbejde tæt sammen med dig for at opbygge en skræddersyet ekspedition - uanset hvilke uddannelsesmæssige, adventure, kultur eller team-building aktiviteter du ønsker.

  Hvad Vi Kan Tilbyde

  Når du er i dit ønsket område vil vores medarbejdere og område ansatte tage sig af alt logistik og ledelse. -Herunder arrangerer vi transport, indkvartering og arbejde / studiet. Dette efterlader dig derefter til at få et maksimalt udbytte af din ekspedition. Vi har en bred vifte af erfarne Videnskabs og Udvikling fagfolk, der vil gennemføre din træning mens du er ude i feltet. Vi vil vælge dem, der har de kvalifikationer, som opfylder dine behov.

  Skriv Din Sidste-års Opgave Med Frontier!

  Vi opfordre BA's, Masters og PhD studerende til at indsamle data for deres sidste-års opgave, i samarbejde med Frontier i et partnerskab, hvor begge parter har fordel af afgørende forskning.

  Tidligere ekspeditioner har Involveret:


  • Regnskov - Sammenligning af uberørt og fældet regnskovs rigdom: Kan en regnskov opbygge sig fra den alvorlige menneskelige påvirkning?

  • Savannah - Analyserer effekten af landbrugs overgreb på store pattedyr migrationer gennem et dyrelivets korridor: Tanzania

  • Tør Skov - Effekterne af højden på grupper af flora og fauna arter på en nicaraguanske Volcano

  • Marine - Konsekvenserne af anker skader på en uberørt koralrev i det sydlige Stillehav

  • Historisk - Undersøgelse af, hvordan slavehandel har formet Tanzanias kystøkonomi

  • Kulturel - Cambodjas "Killing Fields": Diktatur i det 20. århundrede

  Tilmeld dig nu og for hver 10'ende eleve der deltager vil vi give dig en gratis lærer sted inklusivt fly. Ring til vores universitet Ekspedition koordinator for at finde ud af mere på 0207 613 2422